Serveis d'espectacles


Infraestructures


Mediopolis Divertiment, SL compta amb els millors proveïdors de so i llum per poder dur a terme qualsevol esdeveniment que precisi desde la millor música ambiental per amenitzar càlidament fins al so més pur del directe d’una orquestra amb grans musics.


També disposam dels serveis dels millors distribuidors de infrastructures escenogràfiques.


Escenaris
Comptam amb la millor qualitat en infrastructures escenogràfiques, escenaris, plataformes de fusta…,així com amb un gran equip de montatge que crearà l’ambient i decoració propis de cada esdeveniment.
Tarimes
Amb la millor sel.lecció en qualitat de tarimes, podrem ajustar-nos a la mesura que necessiti.
Taules i cadires
La seva festa precisa de taules i cadires? La nostra empresa s’ocupa fins al darrer detall perque el seu esdeveniment sigui un èxit. Taules rodones i/o rectangulars o cadires de polipropilè injectat, material de qualitat i amb garantía de seguretat.
Grades
Les grades poden ser utilitzades perquè un públic pugui gaudir de tot tipus d'esdeveniments. Es poden col.locar en recintes grans a l’aire lliure o en un recinte cobert, encara que també es pot ubicar una petita quantitat de grades en petites superfícies.
Stands
Els stands modulars ofereixen la possibilitat d'adaptar-se a diferents llocs, permetent la personalització d’aquestes infrastructures , promocionant i fent arribar la marca al públic.
Equips de so i de llum
Posem a la seva disposició una gran gama d'equips de so, amb tot lo imprescindible per dur a terme qualsevol espectacle. Sistema Line Array Aero, sistema ST2000, Backline, cabina DJ Pioneer, dinàmica, equalitzadors, taules de so, microfonia, monitors i reforç, multiefectes. També posem a la seva disposició diferents tipus d'il · luminació convencional com PAR64, bateries Aircraft, ACL, encegadores, retalls, PC, canons de seguiment, caps mòbils, tot el necessari per omplir de llum els seus esdeveniments i bauxes.
Carpes
Comptam amb la més gran fiabilitat i qualitat en carpes. El lloguer de totes les mides, (3x3m, 5x5m, 10x10m, 10x50m etc....), per poder cobrir amb seguretat i el.legància, tot tipus d'esdeveniments com bauxes, cel.lebracions, fires i espectacles.
Passarel·les
Montam i dissenyam la seva passarel.la, ajustant-nos a les seves necessitats per a desfilades de moda, presentacions de productes, sobre qualsevol tipus de superficie.
Sanitaris portàtils
Consulti sense compromís nostre servei de lloguer de sanitaris portàtils per esdeveniments, casaments, festes, concerts, etc.
Mòduls i camerins
Posam a la seva disposició mòduls apartats amb capacitat de fins a 17 m2, i amb la possibilitat de poder afegir varies unitats.
Tanques
Les tanques són un element imprescindible pels esdeveniments on la seguretat sigui un element important (concerts, mítings, presentacions, desfilades ...).

Serveis


Comptam amb la col.laboració de les més prestigioses empreses especialitzades en la realització d’events i espectacles.

Oferim un servei complet en la organització d’esdeveniments, així com també, cada projecte és totalment exclusiu i fet a mida a cada client.


Caterings
La posada en escena de cada esdeveniment, és el que fa es quedi al record dels assistents, essent el càtering una part fonamental per a l'èxit del mateix. La nostra missió és aconseguir l'esdeveniment que t'inmaginaves perque sigui especial i diferent. Desde un menú a mida per innauguracions, festes, aniversaris, presentacions, una senzilla presentació... fins a un gran esdeveniment, sempre posant especial atenció a tots els detalls.
Decoració
Precises d’una ambientació adequada per l’esdeveniment que tens en ment? Comptam amb la col.laboració dels millors proveïdors d’esdeveniments que decoraran l’espai de la bauxa tal i com inmaginaves.
Efectes especials
Disposam dels millors distribuïdors d’esfectes especials, que faran de la seva festa, un espectacle pirotècnic inoblidable.
Maquillatge professional
Per la majoria de les dones, el dia del seu casament és un dels moments més especials de la seva vida, per lo que volen estar maquilladles de forma impecable. Disposam d’un equip de gran professionalitat i les titulacions pròpies que els avalen. Si tens una festa important i precises d’un maquillatge exquisit, el nostre equip es trasllada a domicili per maquillar-te a i/o als teus familiars.
Maquillatge de cinema i televisió
Precises de personal qualificat perque et catarcteritzi d’un personatge determinat? El nostre equip consta d’una professionalitat exquisita que et caracteritzarà sense oblidar-se de cap detall.
Tallers de maquillatge
Vols aprendre a maquillar-te? El nostre equip de maquilladors t’ajudarà a treurer-te partit perque et sentis realment guapa!

Artistes


Oferim una gran sel.lecció d’artistes en exclusiva que amenitzaran les seves bauxes, esdeveniments, berbenes de pobles… amb la millor sel.lecció musical. Sense dubte, una gran el.lecció per convertir en inoblidable qualsevol esdeveniment.


Dúos
Dúo Dinàmiques

Composició de dues cantants que durant 1 hora i mitja, amenitzaran la vetllada amb les millors versions de ball de saló, així com amb un tribut d'alguns grups de renom nacional, com el Dúo Dinámico.

Orquestres
Oasis

Música de qualitat per un event de categoria. Una formació de 11 components, amb un extensíssim repertori, i la perfecta execució dels temes. L'Orquestra Oasis té més de 20 anys d’experiència als escenaris de les places de Mallorca.

Components: Veu femenina, veu masculina + saxo, bateria, guitarra, baix, teclat, 2 trompetes, saxo, trombó, flauta travessera + saxo.


Calypso

Orquestra de 5 components, amb un gran repertori de ball de saló, que farà gaudir a tot tipus de públic.

Components: Veu masculina + saxo, bateria, guitarra, baix, teclat.


Espais Verds

Aquesta formació amb una gran experiència damunt els escenaris és una gran opció per marcar el punt d’inici d’una festa. Una orquestra de 5 músics de gran qualitat, i amb ànima de crear ambient de festa.

Component: Veu masculina + saxo, bateria, guitarra, baix, teclat.


Orquestra Marblau

Aquesta formació farà gaudir a tot el públic d’un ampli repertori de ball de saló. 8 músics i una veu femenina extraordinària que ompliran de bona energia musical tots els esdeveniments.

Components: Veu femenina, bateria, guitarra, baix, teclat, trompeta, saxo, trombó.


Tumbet de Solfa

Aquesta formació de renom i amb gran experiència als escenaris de la illa, donarà un toc de bona energia i qualitat musical a les festes i esdeveniments. Sense dubte una aposta musical excel.lent.

Tríos
Cha-cha-cha

La formació Cha-cha-cha és un trio que amenitzarà qualsevol tipus d’event, amb una àmplia varietat d’estils.

Components: Veu femenina, veu masculina + guitarra, teclat.


Swing

Swing 3, són una formació de tres músics de gran qualitat amb un extens repertori, amb el que amenitzaran qualsevol event de prestigi.

Components: Veu masculina + saxo, teclat, guitarra.

Versions
Xic 80

Xic 80 és una formació de 12 components per gaudir d'una festa inoblidable. El seu repertori està basat en els grans èxits dels 80, amb gran qualitat musical i escenogràfica.

Components: 2 veus femenines, bateria, guitarra, baix, teclat, saxo, 2 trompetes, trombó, 2 gogos.


The Pikos Pardos

Aquesta formació és una gran el.lecció per una festa amb molta marxa. 7 components, amb una gran qualitat musical i amb molta energia. The Pikos Pardos són un èxit garantit.

Components: 2 veus femenines, veu masculina, bateria, guitarra, baix, teclat.


Osifar Rivaival

Tribut a la banda mallorquina Osifar que va tenir una gran repercusió a les nostres illes als anys 90.

Components: 2 voces masculines, bateria, 2 guitarres, baix, teclat.


Fava Parada

Una formació amb gran qualitat que fa versions conegudes de pop-rock espanyol.

Components: Veu femenina, veu masculina, bateria, guitarra, baix, teclat, trompeta, saxo.

Solistes
Marga Pocoví

L’artista Marga Pocoví fa un repàs per tota la seva trajectòria professional, cantant els seus millors èxits com “Sa canço de ses illes” i també versions de temes melòdics nacionals e internacionals.

Aquesta artista es presenta en dos formats musicals:

Concert Marga Pocoví: L’artista+ backintracks.

Concert piano i veu: L’artista + pianista.

Ambdós formats poden esdevenir tant per amenitzar events com per concerts.


Aylén

L’artista Aylén, té una brillant trajectòria musical amb un disc sota el títol “Sedúceme”. Una veu hermosa i plena d’energia, que no deixarà indiferent a ningú. Temes propis i versions, durant una hora i mitja que te tocarán el cor, i voldràs tornar a repetir l’experiència d’aquesta arista de Santanyí.

Infantil
Plou i fa sol

El Sol…La Pluja…L’Arc de Sant Martí…sense dubte una barreja de bon humor, alegria i diversió que no deixarà indiferents als més petits de la casa. Aquests tres personatges, formen el trio d’animació infantil “Plou i fa Sol”, qui ens faran gaudir dels jocs més dinàmics i faran moure tot els cossets, acompanyats sempre, de les cançons infantils més conegudes de tots els temps, “Los Payasos de la tele” , els temes més actuals dels dibuixos animats com “Dora, la exploradora”, “Bob, Esponja”…i com no, les cançons infantils mallorquines reconegudes per excel.lència i que no poden faltar a cap festa infantil, “Joan petit quan balla…”, “La cançó de l’elefant”, etc…

Deejays
A fumar defora

Vols molta marxa, bon rotllo i energía a les tevés festes? Sense dubte aquesta formació de Deejays, crearà un ambient inigualable, amb versions de tots els temps i la música comercial més actual per amenitzar qualsevol tipus d’events que precisi d’una bona font d’energia.