Qui som?


Mediopolis Divertiment SL


A la nostra empresa Mediopolis Divertiment, SL, disposem d'una infraestructura pròpia que fa que seguem capaços de donar una solució personalitzada a les necessitats audiovisuals de cada client. A la productora pretenem traslladar solucions creatives globals als nostres clients, pel que creim en la possibilitat de donar un servei complet del procés de la producció audiovisual, així com també en la possibilitat d'emprendre serveis puntuals que el seu projecte gràfic o audiovisual precisi.

Des del 2.007 molts de clients han confiat en nosaltres, ja que garantim que el projecte s'ajustarà a les necessitats de cada un. Sempre tenim present la constància, paciència i qualitat alhora de realitzar cada projecte, ja que els disenys que ha cumplit totes les espectatives dels nostres clients, suposen retrobar-nos en futurs projectes.

Encara que Mediopolis Divertiment, SL va néixer per abastir el mercat de la producció audiovisual i del món de la televisió, creà la inquietut d’obrir mercat en altres àmbits professionals, pel que l’empresa també s’ha especialitzat en l’organització de qualsevol tipus d’events i del món de l’espectacle. Comptam amb la col.laboració de les més prestigioses empreses especialitzades en la realització d’events i espectacles, i aquestes també compten amb les nostres idees audiovisuals per oferir creacions de qualitat. Aquest treball en comú fa que el resultat final de cada feina sigui un èxit per la qualitat de cada detall. Oferim un servei complet en la organització d’esdeveniments, així com també, feim que cada projecte sigui totalment exclusiu i fet a mida a cada client.